Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Οι άθλοι του Ηρακλή


Η Κάρμεν Ρουγγέρη υπογράφει την παράσταση " Οι άθλοι του Ηρακλή"  που έρχεται στις 4 Ιουλίου στις 21.00 στα Ιωάννινα, στο θέατρο  ΕΗΜ.
Η παράσταση είναι βασισμένη πάνω σε ό,τι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. 
Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: 
-τη γέννηση του ήρωα, 
-τη ζωή του, 
-τους άθλους του, 
-την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων, 
-το θάνατό του και 
-τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θαζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.
Κείμενο - σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Μουσική διασκευή – Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης, Κίνηση - Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας, Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Πέτρος Κιοσσές, Στέφανος, Κοσμίδης, Γιάννης Νικολάου, Τάσος Παπαδόπουλος, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Θανάσης Τσιδίμης, Γιάννης Τσουρουνάκης.Δείτε εδώ τη γέννηση του Ηρακλή.

Δείτε εδώ τους άθλους του Ηρακλή (βίντεο 1 και βίντεο 2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου