Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Στο Ρίο μ' έναν παπαγάλο...!

Ένας παπαγάλος μακάο βρίσκεται στην κορυφή του διεθνούς box office. Η ταινία «Ρίο» απέσπασε 55 εκατομμύρια δολάρια στην πρεμιέρα της αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας διανομής.
Την Παρασκευή ήταν η πρώτη προβολή στη βόρεια Αμερική αλλά η εταιρεία «20th Century Fox» την είχε ήδη διαθέσει νωρίτερα σε 72 χώρες και η ταινία βρέθηκε στο Νούμερο 1 στις περισσότερες.
Στην Ελλάδα προβάλλεται από την Πέμπτη 7 Απριλίου (ODEON Paralimnio Ιωάννινα 18.20, Σαβ-Κυρ & 16.00 μεταγλ. (3D)/19.10, Σαβ-Κυρ & 17.00 μεταγλ.)

ΥΠΟΘΕΣΗ
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου